Alarmanlæg

GOD AT HAVE I BAGHÅNDEN

VA-alarmen fra WaterCare er en fuldtanksalarm, som anvendes til at give både visuel og akustisk signal ved for høj vandstand i en tank. VA-alarmen vil afsløre om pumpen i pumpebrønden fjerner væsken, som den skal.

VA-alarmen finder også anvendelse i bundfældningstanke med integreret pumpebrønd, hvor dens formål er at advare ved manglende udpumpning. Et alarmsignal gør det nemlig muligt at løse problemet inden afløbsrør til toilet, bad og øvrige installationer fyldes med spildevand. Det kan ligeledes undgås, at ikke-bundfældet spildevand løber videre ud til det næste rensningstrin, hvilket f.eks. vil betyde opgravning og rensning af sivestrenge.

VA-alarmen er desuden oplagt at anvende i samletanke, da det er vigtigt at få bestilt tømning af tanken, inden tilstopning af rørsystemer gør det umuligt at komme af med spildevand fra bygningen, hvilket vil medføre meget besvær og store omkostninger. Prisen for en VA-alarm er yderst beskeden, sammenlignet med den risiko, man løber ved ikke at have en alarm.

Ekstra tilbehør:
Relæboks for tilslutning af eksterne alarmer.

Se mere om vores pilerensningsanlæg og hvordan det fungerer her.

Alarmanlæg fra Watercare